Oferta Carlige de Ridicat - Iron Hooks Afișați mai mare

Carlige Ridicat - Iron Hooks

MYPROTEIN

IRONHOOKS

Nou

Momentan indisponibil


Oferta speciala limitata!
67,50 lei
90,00 lei
-25%

Prezentare produs:

Myprotein Iron Hooks sunt cârlige de ridicat de mare rezistență proiectate pentru a reduce oboseala datorată prinderii din timpul ridicărilor de categorie grea.

Myprotein Iron Hooks sunt concepute pentru a se potrivi oricărei bare de greutăți și utilizează o curea de mână din neopren, căptușită, reglabilă pentru un plus de confort. Odată ce curelele sunt fixate ferm, pur și simplu puneți bara de greutăți în interiorul cârligelor din fier de mare rezistență în timp ce prindeți ușor bara pentru stabilitate. Odată ajuns unde trebuie veți vedea că designul confortabil și ergonomic poate îmbunătăți tehnicile de ridicare și poate preveni disconfortul obișnuit asociat ridicărilor de categorie grea.

Myprotein Iron Hooks vă va oferi în cele din urmă o forță de prindere superioară, permițându-vă să ridicați mai greu pentru mai mult timp prin izolarea mușchilor care vă interesează cu adevărat. Convenientul cârligelor de ridicare înseamnă fără înfășurare și desfacere a problematicelor curele tradiționale de ridicat greutăți.

Utilizare recomandată:

Fixați curelele pentru încheieturi folosind prinderea durabilă cu Velcro și permiteți cârligelor de fier să vă stea în palmă. Țineți cârligul de fier cu degetele în timp ce prindeți bara în siguranță.

Pentru instrucțiuni mai specifice, recomandăm să apelați la sfatul unui specialist în fitness.

Beneficii cheie:

  • Forță de prindere superioară
  • Se potrivește oricărei bare olimpice
  • Nu aveți nevoie de curele pentru ridicări

Scrieti o recenzie

Carlige Ridicat - Iron Hooks

Carlige Ridicat - Iron Hooks

Scrieti o recenzie

26 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: