Oferta Hand Wraps Afișați mai mare

Hand Wraps

MYPROTEIN

HandWraps

Nou

Momentan indisponibil


Oferta speciala limitata!
32,00 lei
40,00 lei
-20%

Prezentare produs:

Myprotein Hand Wraps sunt perfecte pentru box, MMA sau alte sporturi de contact în care mâinile și încheieturile mâinilor au nevoie de ajutor în timpul mișcărilor de lovire.

Myprotein Hand Wraps vin complete, cu o buclă pentru degetul mare pentru înfășurare mai ușoară și prindere Velcro de înaltă calitate pentru a fi siguri că nu se desfac.

Vândute în perechi, fiecare bandaj de box are aproximativ 4 metri și este făcut din bumbac moale, ușor elastic pentru confort sporit.

Bandajele de box sunt esențiale pentru protecția oaselor și tendoanelor mâinii și în același timp pentr sprijinul încheieturii și degetulului mare.

Myprotein Hand Wraps se pot spăla la mașina de spălat și au un raport calitate-preț excepțional pentru sportivii de contact.

Beneficii cheie:

  • Confort suprem și protecție
  • 4 metri lungime
  • Fabricat din bumbac moale, ușor elastic

Utilizare recomandată:

Benzile ar trebui să fie suficient de rezistente pentru a oferi sprijin mâinii și încheieturii mâinii, dar nu atât de strâns cât să oprească circulația. În cazul în care nu le simțiți sigure și confortabile, scoateți și începeți din nou. Întotdeauna rulați benzile înapoi când terminați antrenamentul.

Scrieti o recenzie

Hand Wraps

Hand Wraps

Scrieti o recenzie

26 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: