Oferta Glicina - 250g Afișați mai mare

Glicina 100% - 250g

MYPROTEIN

GLICINA250G

Nou

Momentan indisponibil


53,00 lei

Prezentare produs:

Glicina este un aminoacid neesenţial care poate fi găsit în alimente bogate în proteine cum sunt carnea de peşte şi lactatele. Este considerată a fi cel mai simplu aminoacid din corp şi este asociată cu acumularea de proteine.

Este acest produs pentru mine?

S-a demonstrat că Glicina, atunci când este combinată cu un carbohidrat simplu, poate îmbunătăţi creşterea masei musculare şi capacitatea de recuperare. Se presupune că această combinaţie poate îmbunătăţi aportul de glucoză spre deosebire de alternativa când glucoza este luată simplă. Combinaţia de carbohidraţi şi Glicină poate îmbunătaţi capacitatea de absorbţie a glucozei pentru mai multă energie înainte de începerea antrenamentelor fizice, precum şi recuperarea după antrenamente.

Glicina este un neurotransmiţător recunoscut în sistemul nervos central, dovedindu-se şi că îmbunătăţeşte activitatea anti-inflamatorie, anti-spastică şi anti-psihotică.

Alte studii arată că Glicina poate favoriza aportul şi utilizarea de creatină de către corp, cu mari beneficii în ceea ce priveşte forţa şi masa musculară.

Beneficii cheie

  • Poate îmbunătăţi creşterea musculară şi recuperarea
  • S-a dovedit că ajută în absorbţia creatinei şi carbohidraţilor
  • Are proprietăţi anti-inflamatoare

Ingrediente

Acest produs conţine 100% Glicină.

Utilizare recomandată

Ca supliment nutritiv, recomandăm consumarea a 700 mg, zilnic.

Adăugaţi 1 cupă mică şi jumătate (700 mg) cantităţii preferate de apă sau suc de fructe şi consumaţi imediat. A se consuma pe stomacul gol.

1 x cupă de plastic MP (mini) cuprinde 420 mg (0,42 g).

glicina.png

Scrieti o recenzie

Glicina 100% - 250g

Glicina 100% - 250g

Scrieti o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie: