Oferta L-Glutamina Elite Informed Sport- 500g Afișați mai mare

L-Glutamina Elite - 500g

MYPROTEIN

GLUTAMINAELITE

Nou

Momentan indisponibil


Oferta speciala limitata!
51,35 lei
79,00 lei
-35%

L-Glutamina Elite ''Informed Sport''

L Glutamina este testata la nivel de lot prin programul "Informed Sport" in cadrul facilitatii Agentiei Mondiale Anti Doping (WADA) si isi mentine acreditarea ISO 17025 care va asigura ca acest produs este lipsit de substante interzise.

Ce este L Glutamina?

L-Glutamina reprezintă o modalitate excelentă pentru creșterea, protecția și regenerarea masei musculare. Este un aminoacid care îmbunătățește imunitatea, reglează echilibrul proteic, previne pierderea masei musculare, mărește secreția hormonilor de creștere, accelerează regenerarea celulelor și are efect anabolic. Formează aproximativ 60% de aminoacizi din mușchi, iar în timpul suprasolicitărilor se recomanda administrarea sa suplimentară.

Glutamina oferă suficient material pentru cresterea și regenerarea musculară Împreună cu BCAA-uri sunt printre cele mai frecvet utilizate suplimente pentru protejarea și regenerarea masei musculare.

Beneficiile L Glutaminei

L-glutamina are efect anti-catabolic puternic. În timpul antrenamentului, dacă nivelul de glutamină este scăzutse reduce forta, rezistenta si recuperarea. Joacă un rol-cheie în detoxifierea organismului, regleaza formarea glicogenului în ficat și este un combustibil în multe țesuturi. Studiile recente au arătat că deja la 2 g de L-glutamină poate să se mărească nivelul hormonului de creștere cu până la 400%.

Pentru cine este L Glutamina potrivita?

Pentru oricine este angajat intr-un program de antrenament fizic pe termen lung, luarea nutrientilor necesari este absolut esentiala. Corpul necesita nutrientii potriviti pentru a putea sa se dezvolte in mod corect si fie ca acestia provin din mancare sau suplimente, sunt necesari pentru mai multe scopuri. Ca un supliment alimentar, recomandam consumul a 5 grame, intre 1-3 ori pe zi.

Cum poate fi consumata L-Glutamina:

Ca si un supliment component al dietei, va recomandam consumul a 5g de 1-3 ori pe zi. L-Glutamina poate fi consumata in orice moment al zilei, dar cu toate acestea, pentru beneficii maxime este recomandata a fi consumata dimineata, inainte sau dupa antrenament si inainte de culcare. L-Glutamina poate fi amestecata cu apa plata sau combinata cu sucurile favorite sau pre-workout-urile dumneavoastra.

Beneficii cheie

 • Aminoacid semiesential
 • 100% L Glutamina
 • Reduce catabolismul (pierderea) masei musculare
 • Reduce producerea de acid lactic în mușchi
 • Ajută la menținerea volumului și hidratării celulelor
 • Accelerează vindecarea rănilor
 • Crește producția de glicogen în ficat
 • Reglează echilibrul și proteine metabolismul
 • Sursa primară de energie pentru sistemul imunitar
 • Imbunătățește funcția intestinului și tractul digestiv
 • Promovează formarea hormonului testosteron și de creștere
 • Protejează organismul fata de suprasolicitare
 • Participa la vindecarea mai rapida a ulcerului

Ingrediente

Acest produs este 100% Glutamina cu nimic adaugat sau luat.

Utilizare recomandata

Ca supliment nutritiv, vă recomandăm să consumați 5 grame, de 1- 3 ori pe zi. Pentru rezultate optime consumați o servire la micul dejun, prânz și cu o oră înainte de somn. Cel mai bine consumaţi cu o cantitate suficientă de apă sau suc de fructe.

1 x cupă de plastic MP (mică) cuprinde 3,6g.

Informatii nutritionale

100% Glutamina

Scrieti o recenzie

L-Glutamina Elite - 500g

L-Glutamina Elite - 500g

Scrieti o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: