Oferta Aminoacizi esentiali EAA - 250g Afișați mai mare

Impact EAA - 250g Pink Grapefruit

MYPROTEIN

EAA

Nou

Oferta speciala limitata!
62,30 lei
89,00 lei
-30%

Prezentare produs

Aminoacizii sunt prezenți în mod natural în proteine, care ajută la formarea și repararea mușchilor1 — foarte important dacă vrei să adaugi mărime sau să tonifici. Fiind o pulbere fără gust, poate fi adăugată simplu la smoothie-ul sau shake-ul proteic de dimineață.

Beneficii cheie

  • Prezent în mod natural în proteine
  • Proteinele ajută la formarea și repararea țesutului muscular1
  • 3 g de leucină per porție
  • Convenabil de adăugat la shake-urile tale

De ce să îl alegi?

Obținerea cantității necesare de aminoacizi poate să necesite mult timp și să fie costisitoare. Cu formula noastră de aminoacizi esențiali, poți să spui adio pregătirii meselor și să te concentrezi în schimb pe forțarea progresului în sală sau pe teren.
Principalii aminoacizi esențiali necesari organismului sunt leucina, izoleucina, valina, lizina, fenilalanina, treonina, histidina, metionina și triptofanul. Conținutul de leucină este de 3 g în porția de 9 g — adică mai ridicat decât al proteinelor noastre standard din zer — cu zero grăsimi sau carbohidrați.1. Proteinele contribuie la creșterea și menținerea masei musculare.

Utilizare recomandată

Când trebuie luați Aminoacizii esențiali?
Adaugă 2 cupe mici în 500-600 ml de apă sau suc într-un mixer sau, ca o alternativă, adaugă 2 cupe în shake-ul tău proteic obișnuit.Cu ce se combină bine Aminoacizii esențiali?Aminoacizii esențiali sunt recomandați oricui dorește să-și mărească aportul zilnic de aminoacizi într-un mod convenabil. Ca să-ți asiguri cantitatea adecvată de proteine, adaugă  Impact Whey Protein — foarte rafinat și conceput astfel încât să te ajute să-ți îndeplinești obiectivele de antrenament.A nu se depăși doza zilnică recomandată. Acest produs este un supliment alimentar și, din acest motiv, nu trebuie utilizat ca înlocuitor pentru o dietă variată și un stil de viață sănătos. A se păstra într-un loc răcoros și uscat, inaccesibil copiilor. Nu trebuie consumat de femei însărcinate ori copii sau un timp îndelungat fără supraveghere medicală.

Ingrediente

Produs într-o unitate care procesează și lapte, soia, gluten, și produse derivate ale acestora.
Fără aromă:Pudră aminoacizi esențiali (L-leucină (33%), L-izoleucină (6%), L-lisină (15%), L-valină (15%), L-fenilalanină (12%), L-treonină (10%), L-histidină (5%), L-metionină (3%), L-triptofan (1%))

Informatii Nutritionale

Scrieti o recenzie

Impact EAA - 250g Pink Grapefruit

Impact EAA - 250g Pink Grapefruit

Scrieti o recenzie

13 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: