Taxa de livrare în România

Comenzile se livreaza la adresa/usa destinatarului iar plata sa face ramburs la livrare.

Comenzile mai mici de 500 Ron vor fi supuse unei taxe de transport de 25 lei.

Comenzile ce depasesc 500 Ron vor beneficia de transport Gratuit in limita 6 kg.

Taxa de 25 lei este valabila doar in aria de acoperire a curierului.

Livrarea Gratuita este valabila doar in aria de acoperire a curierului in limita a 5 kg.

In cazul in care adresa de livrare se afla in afara razei de acoperire a curierului costurile de transport vor fi comunicate telefonic / email.

Costurile de transport de mai sus sunt valabile pentru comenzi cu o greutate maxima de 9 kg; pentru comenzi ce depasesc aceasta greutate veti fi contactat telefonic / email.

Costul transportului este de 25 ron si este fix si nu se negociaza. Acest tarif  este valabil si se aplica doar in localitatiile in care firma de curierat nu percepe taxa pentru km extra, daca adresa dvs de livrare supune un cost extra pentru km parcursi extra de catre curier ne rezervam dreptul de a nu face livrarea. Daca dvs va dati acceptul sa platiti km extra calculati de catre curier expediem comanda!

Costul transportului poate fi GRATUIT daca valoarea comenzii depaseste 500 lei, suma care poate fii micsorata sau marita fara aviz prealabil. Daca adresa dvs de livrare supune un cost extra pentru km parcursi extra de catre curier chiar daca valoarea comenzii depaseste 500 lei, costul livrarii revin în totalitate clientului.