Termeni și condiții de utilizare

Prin accesarea si/sau comandarea produselor de pe site-ul nostru eproteina.ro, va obligati sa respectati si sa acceptati termenii si conditiile prezentate mai jos.

eproteina.ro isi rezerva dreptul de a modifica continutul site-ului (efectuand schimbari ai termenilor si conditiilor, politicii de confidentialitate etc.) fara a notifica in prealabil uilizatorii.

Pentru a evita posibilele incidente, va recomandam sa cititi si sa luati la cunostinta periodic aceasta sectiune a termenilor si conditiilor.

Atentie! Informatiile furnizate de acest site nu inlocuiesc sfaturile unui medic specialist.

 

1. Conditii de acces si de utilizare

Accesarea si vizualizarea eproteina.ro nu implica o limita de varsta. Va recomandam ca, pentru a evita neplacerile, sa cititi cu atentie descrierile produselor inainte de a plasa o comanda. Nu ne asumam responsabilitatea pentru nerespectarea atentionarilor cu privire la varsta.

Produsele noastre se adreseaza doar persoanelor cu varsta minima de 18 ani!

Utilizarea acestui site implica si acceptarea termenilor si conditiilor.

2. Drepturi de autor

Continutul prezentat pe eproteina.ro este protejat conform legii, fiind proprietatea noastra.

Utilizatorii nu au dreptul de a efectua modificari  pe site (impotriva intereselor noastre) fara un acord in scris in prealabil de la firma noastra.

Pozele site-ului nostru au un caracter informativ.

3. Preturi

eproteina.ro isi rezerva dreptul de a efectua modificari asupra preturilor, fara o notificare in prealabil a utilizatorilor.

4. Livrarea

Comenzile mai mici de 500 Ron vor fi supuse unei taxe de transport de 22 lei.

Comenzile ce depasesc 500 Ron vor beneficia de transport Gratuit in limita a 10kg.

Taxa de 22 lei este valabila doar in aria de acoperire a curierului !

In cazul in care adresa de livrare se afla in afara razei de acoperire a curierului costurile de transport vor fi comunicate telefonic / email.

Costurile de transport de mai sus sunt valabile pentru comenzi cu o greutate maxima de 10 kg; pentru comenzi ce depasesc aceasta greutate veti fi contactat telefonic / email.

Comenzile plasate sunt livrate in functie de disponibilitatea produselor in stoc. (Firma noastra isi rezerva dreptul de a nu accepta comenzi.) Preturilor pot fi modificate fara vreo notificare prealabila.

In cazul in care intalniti probleme la ridicarea coletelor, recomandam sesizarea in aceeasi zi.

5. Plata

eproteina.ro livreaza comenzi cu plata ramburs indiferent de zona tarii. Costul de transport este suportat de client, sau integral de catre firma noastra, in cazul comenzilor de peste 500 lei.

6. Dreptul de proprietate

Produsele comandate raman in proprietatea firmei noastre pana in momentul achitarii integrale ale acestora.

7. Colete neridicate

In cazul coletelor trimise si neridicate in timp util (5-15 zile), acestea vor fi returnate automat. Chiar si in aceasta situatie, clientului ii revine obligatia de a plati factura. Pentru a retrimite un colet, firma noastra isi rezerva dreptul de a cere un avans clientilor.

Fiecare utilizator ce comanda, va fi avizat telefonic sau prin intermediul unui email de  data cand a fost plasat coletul la posta. In acest caz,  ne rezervam dreptul de a nu accepta plangerile legate de lipsa avizarii.

8. Promotii si cadouri

eproteina.ro ofera beneficii pentru comenzile efectuate: puncte, produse cadou, vouchere sau transport gratuit. Promotiile sunt disponibile pentru clientii ce isi creaza cont. Ne rezervam dreptul de a modifica promotiile fara vreo notificarea prealabila.

Cadourile nu se cumuleaza cu alte oferte sau promotii. Cadoul se limiteaza la un singur produs cadou per comanda.

9. Daune in timpul transportului

Daca produsul primit este deteriorat (lovit, zgariat, fisurat, ciobit, spart) iti recomandam sa refuzi livrarea. Daca totusi ai acceptat coletul, iti recomandam sa soliciti curierului completarea unui process verbal si sa ne aduci situatia la cunostinta in maxim 24 de ore de la livrare prin completarea formularului de contact sau pe mail. Necompletarea procesului verbal in prezenta curierului care a efectuat livrarea si orice sesizare ulterioara va ingreuna solutionarea pozitiva.

10. Politica de returnare

Produsele comandate pot fi returnate doar in cazul in care produsul nu corespunde cu comanda initiala. Firma noastra isi rezerva dreptul de a nu accepta returul in cazul in care produsul a fost desigilat, i-a fost rupta eticheta, au fost aduse modificari sau a fost deteriorat. Returnarea produselor se face in termen de 14 zile calendaristice

11. Taxa de manipulare retur

- Daca se doreste schimbarea unui produs care nu face obiectul garantiei, eproteina.ro isi rezerva dreptul de a aplica o taxa de manipulare retur in valoare de 10 lei.

12. Politica de protejare a informatiilor

Firma noastra detine o politica asupra respectarii confidentialitatii datelor. Asadar, ne luam angajamentul de a nu furniza datele personale catre terti pentru a fi utilizate in alte scopuri in afara de cel al efectuarii comenzii. De asemenea, ne angajam sa nu furnizam adresa Dvs. de e-mail altor entitati pentru a nu incuraja spam-ul.

13. Modificari ale serviciilor

Firma noastra poate modifica continutul site-ului sau poate intrerupe serviciile si informatiile puse la dispozitie. De asemenea, si in acest caz, ne rezervam dreptul de a nu notifica in prealabil utilizatorii.

14. Absolvirea de raspundere

Utilizand acest site, ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu faptul ca:

- utilizarea informatiilor si a serviciilor se face pe propria raspundere

- eproteina.ro nu ofera garantie pentru calitatea produselor, a informatiilor sau serviciilor pe care folositi prin utilizarea site-ului

- eproteina.ro este scutit de orice raspundere exprimata direct sau indirect la garantiile indirecte de vanzare

15. Instiintare

eproteina.ro poate instiinta utilizatorii prin intermediul e-mailului. Notificarile vor privi eventualele schimbari in Regulile de Utilizare sau alte chestiuni generale.

16. Frauda

Incercarea modificarii continutului site-ului ce implica afectarea serverului, este considerata tentativa de frauda si va duce la inceperea unei cercetari penale impotriva autorului/autorilor infractiunii.

17. Litigii

Litigiile aparute intre Societate si Clienti pot fi rezolvate pe cale amiabila.

In cazul in care problemele respective nu se pot rezolva pe cale amiabila, solutionarea va reveni instantelor de judecata.

Luand la cunostinta si acceptand acesti Termeni si Conditii, clientul si le asuma in totalitate.