Oferta Creatina Gluconat - 250g Afișați mai mare

Creatina Gluconat - 250g

MYPROTEIN

CREATINAGLUCONAT

Nou

Momentan indisponibil


Oferta speciala limitata!
39,00 lei
60,00 lei
-35%

Prezentare produs:

Creatina Gluconat este o moleculă de creatină legată de o moleculă de glucoză. Când cele două molecule se combină, rezultă o formă de creatină care este absorbită în acelaşi fel cu glucoza. Asta înseamnă că o cantitate importantă de creatină poate ajunge în muşchi, sporind toate beneficiile pe care creatina le oferă în mod normal.

Este acest produs pentru mine?

Diverse studii sugerează că creatina este cel mai bine consumată cu un carbohidrat cu acţiune rapidă pentru a ghida creatina în celulele muşchiului. În Creatina Gluconat, moleculele de glucoză acţionează ca sistem de transport stimulând absorbţia creatinei în muşchi. Când Creatina Gluconat este absorbită, aceasta este ruptă în creatină şi zahăr. Creatina şi alţi nutrienţi sunt ghidaţi direct în muşchi. Aceasta menţine toate proprietăţile şi oferă aceleaşi beneficii ca oricare alt tip de creatină, însă cu o rată de absorbţie mult mai bună.

Creatina ajută corpul să producă cantităţi mai mari de ATP, care este un compus chimic necesar pentru contractarea eficientă a muşchilor. Un nivel ridicat de ATP poate în cele din urmă să îmbunătăţească forţa, puterea şi rezistenţa.

Beneficii cheie

  • O moleculă de Creatină legată de o moleculă de glucoză
  • Absorbţie avansată a creatinei
  • Poate stimula producţia de ATP în muşchi

Ingrediente

Acest produs conţine 100% Creatină Gluconat.

Utilizare recomandată

Adăugaţi 1 cupă mică şi jumătate (5 g) în apă, agitaţi şi consumaţi. Utilizaţi de 1-2 ori pe zi preferabil imediat înainte sau după antrenament. După 8 săptămâni de utilizare continuă, faceţi o pauză de 1 săptămână şi începeţi ciclul din nou.

creatina-gluconat.png

Scrieti o recenzie

Creatina Gluconat - 250g

Creatina Gluconat - 250g

Scrieti o recenzie

8 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: