Oferta Cazeina micelara 2.5 Kg - Ciocolata fina Afișați mai mare

Caseina Cazeina Micelara 2.5 Kg

2 Recenzii

MYPROTEIN

Nou

Momentan indisponibil


Oferta speciala limitata!
209,00 lei
299,00 lei
-90,00 lei

Prezentare produs:

Cazeina micelară este o proteină premium, cu eliberare lentă, derivată din lapte. Folosind un proces de ultrafiltrare folosind temperaturi scăzute permite produsului finit să-și păstreze calitatea sa nutritivă și funcționalitatea, în comparație cu cazeina acidă sau cazeinați.

Cazeina micelară este încet absorbită de stomac permițând o livrare de aminoacizi pe o perioadă mai lungă de timp. Acest lucru face din Cazena micelară suplimentul ideal pentru între-mese și înainte de culcare. În timpul somnului, corpul este înfometat de nutrienți deoarece nu consumăm alimente. Dar, deoarece Cazeina micelară oferă o aprovizionare continuă de proteine permite organismului să evite deteriorarea mușchilor în timpul somnului.

Este acest produs pentru mine?

Proteina Caseină Micelară este proteina supliment alimentar ce are până la 85% proteine, iar avantajul său principal este o lentă, treptată și uniformă absorbție (până la 7 oreaaminoacizilor în organism. Prin urmare, este folosit ca o proteină pentru noapte înainte de culcare și asimilată pe tot parcursul nopții. Aceasta oferă o regenerare de calitate, prevenind catabolismul și asigură o utilizare mai mare de proteine.

Utilizare recomandată:

Adăugați 200-300 ml de apă sau lapte în blender (amestecul va fi mai gros cu cât adăugaţi mai puţin lichid). Apoi adăugați una și jumătate cupe mari (30 g), agitaţi şi consumaţi. Consumați chiar înainte de culcare pentru cele mai bune rezultate, dar poate fi luat de asemenea între mese de 2-3 ori pe zi. Cupa nu este inclusă .

Beneficii cheie

 • Proteină cu digestie lentă
 • Bogat în aminoacizi
 • Conţinut bogat de proteine și sărac în grăsimi şi carbohidraţi

CAZEINA.gif

Silviu 2017-07-09

Proteina de seara

Proteina cu eliberara lenta, perfecta inaintea de culcare

  Andrei Manu 2017-06-28

  Produs de top

  Gustul delicios, acest produs este exact ce m-am asteptat !

   Scrie-ti recenzia !

   Scrieti o recenzie

   Caseina Cazeina Micelara 2.5 Kg

   Caseina Cazeina Micelara 2.5 Kg

   Scrieti o recenzie

   17 alte produse in aceeasi categorie:

   Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: