Oferta Total Protein - Ciocolata Afișați mai mare

Total Protein (Mix Proteine)

MYPROTEIN

Nou

Momentan indisponibil


Oferta speciala limitata!
190,00 lei
250,00 lei
-60,00 lei

De ce am proiectat Total Protein?

Total Protein este un supliment revoluționar care încorporează 7 tipuri diferite de proteine ​​(Whey Protein Concentrate, Izolate din proteine ​​din zer, Whey Hydrolyzed, Proteine ​​de lapte, Caseină Micelară, Cazeinat de Calciu și Pulbere White Egg White Powder) pentru a vă asigura că aveți o constantă aprovizionare cu aminoacizi ziua. Această formulă îmbunătățită are un conținut scăzut de zahăr și oferă doar 2g de carbohidrați la o porție de 30g, asigurându-vă că toate antrenamentele dvs. intense și alimentația strictă nu sunt sabotate cu calorii și zaharuri suplimentare.

Care sunt beneficiile cheie?

Conținutul ridicat de proteine ​​din fiecare porție (25g) va contribui la creșterea și menținerea masei musculare.
Un amestec echilibrat de proteine ​​digerate atât rapid cât și lent, asigură faptul că acest produs poate fi utilizat oricând pe tot parcursul zilei, precum și pe timpul nopții.
Un profil nutrițional pe care îl veți găsi greu de învins, având un conținut scăzut de zahăr și o cantitate impresionantă de 118 kcal pe porție.

Este acest produs pentru mine?

Toate acestea fac ca formula Total Protein să fie un supliment fără egal pentru cei care doresc să dobândească masă musculară slabă și să-și reducă nivelul de grăsime din organism, îmbunătățindu-și totodată starea generală de sănătate.

Utilizare recomandata:

Adăugați 300-350 ml de apă sau lapte în shaker-ul nostru (cu cât adăugați mai puțin lichid cu atât mai gros va fi shake-ul). Apoi, adăugați 2 linguri MP mari (60 g), agitate și consumați. Utilizați de 2-3 ori pe zi sau după caz.

1 x lingură de plastic MP rasă (mare) cântărește 29 g.

Când ar trebui să consum proteina totală?

Vă recomandăm să consumați Total Protein primul lucru dimineața pentru a vă alimenta ziua sau pentru antrenament pre / post pentru a sprijini recuperarea. Datorită faptului că unele proteine ​​din această pudră sunt digerate lent, cum ar fi cazeină micelară, acest produs poate fi, de asemenea, utilizat ca un supliment de pre-pat pentru a vă asigura că mușchii sunt în mâinile sigure în timpul perioadelor de somn. Puteți consuma Total Proteine ​​cu apă sau lapte Ca un shake de proteine ​​revigorant și replenzitor, sau combinat cu rețetele preferate de bucătărie, piureuri și iaurturi grecești.

Beneficii cheie

  • Un produs unic all-in-one
  • 25g de proteine per portie
  • 7 tipuri de proteine
  • Hrănește mușchii cu până la 8 ore
  • Include proteine cu eliberare rapida
  • Include proteine cu eliberare medie
  • Include proteine cu eliberare lenta
  • Doar 2g de carbohidrati si continut scazut de zahar
  • Promovează creșterea masei musculare și regenerarea acesteia

Informatii nutritionale:

total protein.gif

Scrieti o recenzie

Total Protein (Mix Proteine)

Total Protein (Mix Proteine)

Scrieti o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: