Oferta Energy Elite + Cafeina 50g Afișați mai mare

Mostra Energy Elite + Cafeina 50g

ENERGYCAFEIN50G

Nou

Momentan indisponibil


13,00 lei

Energy Elite + Cafeina (Lamaie & Limeta)

Energy Elite + Cafeina™ face parte din gama noastra numita Informed Sport. Programul Informed Sport te asigura ca substantele din care sunt facute produsele au fost testate de catre HFL Sport Science, un laborator anti-doping de talie mondiala.

Este Energy Elite pentru mine

Energy Elite + Cafeina™ este ultimul gel de la Myprotein, conceput pentru performanta sustinuta. Contine surse multiple de carbohidrati, un amestec de electroliti si o matrice de vitamina B. A fost format pentru a te ajuta sa scoti maxim din corpul tau exact atunci cand ai nevoie. Este depozitat intr-un plic de 50 de grame si poate sa fie consumat oriunde si oricand.

Ce ofera Energy Elite + Cafeina

Avand 25g de carbohidrati, Energy Elite + Cafeina a fost conceput cu o ratie de 3:1 de Maltodextrina si Fructoza, pentru a utiliza trasportatorii de carbohidrati ai corpului la maxim. Are si un amestec de 4 electroliti care ajuta la inlocuirea sarurilor pierdute prin transpiratie.

Energy Elite + Cafeina ofera de asemenea si 75mg de Cafeina. Cafeina contribuie la sporirea performantei1 si ajuta la concetrare.2

Am adaugat o matrice de 5 vitamine B, o sursa de vitamina B1,2,3,6 &12 si contribuie la:

- la reducerea oboselii

- functionarea normala a sistemului imunitar

- formarea globulelor rosii

- metabolismul proteic

Efectul benefic este obtinut prin consumarea Cafeinei in doze de 3mg/kg corp, cel putin cu o ora inainte de antrenamente si doar daca orice alta forma de consum a Cafeine este intrerupta cu 12 ore inainte de a consuma produsul nostru.

2 Mentiunea poate fi utilizata doar pentru produsele alimentare care contin cel putin 75 de cafeina mg per portie cuantificata si nu mai mult de 200 mg intr-o singura doza

Ingrediente

Apa, Maltodextrina, Fructoza, Regulator de Aciditate (Acid Citric), Amestec de Electroliti (0.6%) (Clorura de Sodiu, Clorura de Potasiu, Lactat de Calciu, Carbonat de Magneziu), Agent de gelifiere (Guma Celuloza), Cafeina, Aroma naturala, Amestec de Vitamina B (0.1%) (Niacina, Riboflavina, Vitamina B6, Tiamina, Vitamina B12).

Utilizare recomandata

Recomandam consumarea a 2 geluri Energy Elite in timpul exercitiilor, de 2 ori pe zi.

Potribit pentru vegetarieni si vegani.

Atentie: Contine Cafeina (Un plic contine 75mg). Nu este potrivit pentru copii, femei insarcinate si persoane care sunt sensibile la Cafeina.

Beneficii cheie

  • 25g de carbohidrati
  • Amestec de electroliti
  • 75mg de Cafeina
  • Formulă regenerabilă
  • 50g plicul
  • Ușor de consumat și digerat
  • Susţine anabolismul şi inhibită catabolismul
  • Carbohidraţi cu durata de absorbţie variată

Scrieti o recenzie

Mostra Energy Elite + Cafeina 50g

Mostra Energy Elite + Cafeina 50g

Scrieti o recenzie

6 alte produse in aceeasi categorie: