Oferta MYPRE (Mostra) 2 Serviri Afișați mai mare

MYPRE (Mostra) 2 Serviri

MYPROTEIN

Nou

Momentan indisponibil


12,00 lei

Ce este MYPRE?

MYPRE - cel mai exploziv preworkout de pe piata care ofera o gama de ingrediente care ajuta la imbunatatirea performantei*, reduce oboseala* si ofera o concentrare continua de-a lungul antrenamentelor*

Beneficiile oferite de MYPRE:

MYPRE ofera un numar de ingrediente cheie care lucreaza impreuna pentru a spori performanta*. Fiecare servire de doua cupe va oferi urmatoarele:

Creatina (4g): MYPRE ofera patru tipuri de creatina: Creatina HCl, Creatina Ethil Ester HCl, Creatina Monohidrata si o forma pura (99.9%) de creatina monohidrata care ajuta la imbunatatirea performantei fizice in timpul exercitiilor de intensitate ridicata sau exercitiilor de scurta durata*.

Cafeina (400mg): MYPRE combina un amestec proprietar de cafeina si extract de Guarana (Paullinia Cupana) pentru a oferi 400mg de cafeina pentru fiecare doua cupe. Cafeina a fost demonstrata ca ajuta la imbunatatirea atentiei si concentrarii*.

Amino Acizi: MYPRE ofera 4g de aminoacizi cu catena ramificata (BCAA’s) intr-o ratie de 2:1:1 de Leucina, Isoleucina si Valina. MYPRE contine de asemenea o lista intreaga de aminoacizi esentiali si o cantitate aditionale de 800mg de Leucina pe servire.

Vitamin si Minerale: MYPRE ofera Acid Pantotenic, Vitamina B6, B12, Niacina si Riboflavina care contribuie la reducerea starii de oboseala*. Acidul Pantotenic si Biotina contribuie de asemenea la reglarea functiei psihologice*.

MYPRE contine de asemenea 3g de Beta Alanina, L-Citrulina Malat, L-Arginina, Acid D Aspartic, si Betaina.

Pentru cine este MYPRE potrivit?

MYPRE este recomandat pentru oricine cauta un pre workout exploziv si o formula care sa imbunatateasca performanta*, sa reduca oboseala* si sa mareasca concentrarea in cadrul antrenamentelor*.

* Acid Pantotenic/Acid Folic/Vitamina B6/B12/Niacina/Riboflavina contribuie la reducerea oboselii

* Creatina mareste performanta fizica atat la exercitii fizice de scurta durata cat si la cele de mare durata si mare intensitate

* Acidul Pantotenic contribuie la o performanta mentala normala /Biotina contribuie la o performanta psihologica normala.

* Cafeina a fost demonstrata ca mareste starea de alerta si atentia.

Utilizare recomandată:

Ia 1-2 cupa cu 30 minute inainte de exercitii. Amesteca fiecare cupa cu 300-400 ml de apa rece (pentru a obtine nivelul de dulce dorit) si consuma imediat. Recomandam sa incepeti cu 1 cupa sau mai putin pentru a evalua toleranta. Contine 200 mg de Cafeina per cupa.

Beneficii cheie:

  • Formula Anti-Oboseala*
  • Imbunatateste Performanta*
  • Concentrare continua*

mypre.gif

Scrieti o recenzie

MYPRE (Mostra) 2 Serviri

MYPRE (Mostra) 2 Serviri

Scrieti o recenzie

6 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: