Oferta Impact Pump Blend - Mar Acru 250g Afișați mai mare

Impact Pump Blend - Mar Acru 250g

MYPROTEIN

IMPACTPUMP

Nou

Momentan indisponibil


Oferta speciala limitata!
51,35 lei
79,00 lei
-35%

Prezentare produs

Impact Pump Blend este un pre-workout unic, fara stimulenti. Incorporeaza o matrice de 6 ingrediente si reprezinta raspunsul la orice exercitiu fizic cand vine vorba de marirea performantei. Nu are Cafeina si este perfect pentru a asigura calitatea somnului.

Contine Arginina Alfa Ketoglutarat, L-Carnitina, Beta-Alanina, BCAA, Creatina Monohidrata si Citrulina. Este disponibil in 4 arome delicioase si este potrivit pentru oricine cauta sa isi duca antrenamentele la un alt nivel, fara stimulente.

Pentru a testa toleranta la acest produs, recomandam o servire initiala de 5g. Gradual, mariti doza pentru a determina servirea optima pentru dumneavoastra. A nu se consuma mai mult de 30 de grame de-a lungul unei singure zile.

†Creatina mareste performanta fizica in exercitiile de mare intensitate. Efectul benefic este obtinut printr-o doza zilnica de 3g de Creatina.

Beneficii cheie

  • Mareste performanta fizica
  • Stimulent complex de pre-antrenament
  • Asigură pomparea musculaturii
  • Crește nivelul de oxid nitric
  • Sprijină o creștere a energiei
  • Promovează creșterea musculară
  • Matrice cu 6 nivele pentru performanta
  • 4 arome extraordinare

Ingrediente

Arginina Alfa Ketoglutarata (AAKG) (15%), L-Carnitina (15%), Beta Alanina (14%), Aminoacizi cu catena ramificata 2:1:1 (L-Leucina:L-Isoleucina:L-Valina) (10%), Creatina Monohidrata (10%), Citrulina Malat (10%) Dextroza, Fructoza, Aroma naturala, Indulcitori (Sucraloza, Acesulfam de Potasiu), Colour (E133).

Utilizare recomandata

Pentru a evalua toleranta la Impact Pump, recomandam o servire initiala de 5g. Mariti doza gradual pentru a determina doza optima de servire. A nu se consuma mai mult de 30g de Impact Pump intr-o singura zi.


Scrieti o recenzie

Impact Pump Blend - Mar Acru 250g

Impact Pump Blend - Mar Acru 250g

Scrieti o recenzie

24 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: