Oferta Mypre 2.0 - 420g Afișați mai mare

The Pre-Workout - 420g

1 Recenzii

MYPROTEIN

Nou

Momentan indisponibil


Oferta speciala limitata!
125,00 lei
155,00 lei
-30,00 lei

The Pre-Workout: Formulă pre-workout explozivă

The Pre-Workout este suplimentul nostru pre-workout premium. Oferă boost-ul de care ai nevoie pentru a vedea rezultate maxime.

Creat folosind un amestec optim de ingrediente cercetate științific, The Pre-Workout este un amestec exploziv de citrulină, cofeină și vitamine și minerale esențiale – printre care și vitamina B6, care este dovedită științific că ajută la reducerea oboselii.

Formula îmbunătățită conține un amestec exclusiv de AstraGin®, BioPerine®, Capsimax®, and TeaCrine®. Aceste ingrediente au fost special create pentru te ajuta să rupi barierele și să progresezi – repetare după repetare și set dupa set.

Care sunt beneficiile The Pre-Workout?

The Pre-Workout este un amestec puternic de ingrediente special conceput pentru a îți oferi energia necesară antrenamentelor. Indiferent că faci un circuit de exerciții cu greutatea corpului sau urmează sa te antrenezi intens cu greutăți…The Pre-Workout este formula ideală pentru energie explozivă.

Acest pre-workout ideal este disponibil în patru arome cu fructe, printre care Zmeură Albastră și Punch de Fructe.

The Pre-Workout: lista de ingrediente

Cofeină: The Pre-Workoutare un mix puternic de cofeină și extract de guarana care oferă 175mg de cofeină, care îmbunătățește performanțele.*

Creatină: formula noastră conține creatină monohidrată, dovedită științific că îmbunătățește performanțele fizice în timpul exercițiilor intense și de scurtă durată.

L-Glutamină: un aminoacid foarte popular printre atleți, inclusiv culturiști, care susține construcția proteinelor.

AstraGin®: 100% natural, extras din plante precum panaxnotoginseng și astragalus membranaceous, AstraGin® este un ingredient popular prezent în multe dintre produsele noastre.

BioPerine®: derivat din fructele plantei piper negru, foarte popular în terapiile tradiționale chinezești. Condimentează antrenamentele tale cu acest ingredient inedit.   

Capsimax®: concentrat natural de extract de capiscum din ardei iuți roșii. Încălzește organismul fără senzația de iuțeală în gură!

TeaCrine®: derivat din teacrină și similar cu cofeina, crește nivelul de alertă și concentrare* – oferind un boost atunci când ai nevoie cel mai mult.

Formula noastră conține și: 3g de L-citrulină malat 2:1, 1,6g de beta alanină, 1g de betaină anhidră, 0,5g de L-arginină, AAKG 2.1, 0.5g de L-tirozină, 0.2g de bitartrat de colină și 0.5g de L-carnitină.

Când ar trebui să consum The Pre-Workout?

Este recomandat să consumi formula pre-workout cu aproximativ 30 de minute înainte de antrenament pentru a profita la maxim de beneficii. Indiferent de obiectivele tale de fitness, este important să ai energia necesară, iar formula noastră îți va oferi boost-ul necesar.

Atinge obiectivele: cum să îmbunătățești performanțele

The Pre-Workout este o formulă pre-workout totul-în-unul, care te ajută să îți depășești limitele și să îți atingi obiectivele de fitness. Pentru a te ajuta să maximizezi rezultatele, de ce nu combini The Pre-Workout cu Impact Whey Protein ?

Impact Whey Protein este pudra proteica ultra-premium din zer, fabricată folosind cele mai bune ingrediente pentru promovarea creșterii și menținerii masei musculare*, cu peste 21g de proteine per porție.

Myrange: Concepute pentru performanță maximă

Gama dezvoltată și dovedită științific pentru îmbunătățirea performanțelor. Combustibilul pentru rezultate superioare, Myrange este alegerea câștigătoare. Fabricată cu formule inovatoare și cea mai buna linie de producție, oferă cel mai calitativ conținut nutritiv.

* Creatine is proven to increase physical performance in successive bursts of short-term, high-intensity exercise. The beneficial effect is obtained with a daily intake of 3 g of creatine.

* Cofeina contribuie la creșterea performanțelor de anduranță

* Cofeina este dovedită științific că ajută la creșterea nivelului de alertă și concentrare.

* Proteinele contribuie la creșterea și menținerea masei musculare. 

Ingrediente

Fruit Punch: L-Citrulină DL-Malat 2:1, Creatină Monohidrată, Beta Alanină, Aromă (Aromă Naturală, Aromă Artificială , Îndulcitori (Sucraloză, Acesulfam K), Acid Citric, Colorant (Allura Red AC), L-Leucină, Betaină Anhidră, L-Glutamină, L-Arginină-A-Ketoglutarat 2:1, L-Carnitină, N-Acetil-L Tirozină, Dioxid de Silicon, Silicanat de Calciu, Colină DL-Bitartrat , Extract de Guarana (conţine 22% cafeină), Cafeină Anhidră, Vitamina C (ca acid ascorbic), TheaCrine (TeaCrine), Capsimax Beadlet 2% (Extract de Caspicum), AstraGin, Niacină, BioPerine (Extract de Piper Negru), Vitamina B6 (ca Piridoxină HCI), Tiamină (ca Tiamină HCL), Acid Pantotenic (ca pantetonat d-calciu), Acid Folic, Vitamina B12 (ca Cianocobalamină).

Utilizare recomandată:

Consumaţi 1 lingură cu 30 minute înainte de antrenament. Amestecaţi fiecare lingură cu 300-400ml de apă rece (după gust) şi consumaţi imediat. Sugerăm să incepeţi cu o cantitate mai mică pentru a testa toleranţa. Conţine 175 mg Cafeină per lingură.

Beneficii cheie

 • 30 Serviri
 • Formulă actualizată și îmbunătățită
 • Conține creatină pentru creșterea performanțelor fizice*
 • 175mg de cofeină per porție – crește performața de anduranță*
 • AstraGin®, BioPerine®, Capsimax®, și TeaCrine® adăugate
 • Mix de ingrediente cercetate științific adăugat

Informatii nutritionale

Nicusor 2018-04-24

Cel mai bun

Super produs, super formula contine exact produsele care chiar functioneaza ( creatina, leucina, bcaa, beta alanina, citrulina malat, cafeina etc )

  Scrie-ti recenzia !

  Scrieti o recenzie

  The Pre-Workout - 420g

  The Pre-Workout - 420g

  Scrieti o recenzie

  24 alte produse in aceeasi categorie:

  Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: