Oferta Proteine din OREZ - 1 Kg Afișați mai mare

Proteine din OREZ - 1 Kg

MYPROTEIN

BROWNRICE

Nou

Momentan indisponibil


Oferta speciala limitata!
80,00 lei
100,00 lei
-20%

Descriere Brown Rice

Proteinele din orez brun sunt alegerea ideală pentru oricine doreşte să evite sursele de proteine din lactate sau soia. Produsul Brown Rice Protein este o fracţiune concentrată din bobul de orez integral, produs prin măcinare umedă, printr-un proces complet natural. Acesta trece prin diverse stadii de fermentare, filtrare şi procesare enzimatică pentru a se îndepărta proteinele şi fibrele din bobul integral de orez brun. La baza acestui proces stă bobul de orez brun integral germinat, ca materie primă.

Este acest produs pentru mine?

Pentru acest produs se foloseşte orez brun germinat nemodificat genetic, care are un profil de aminoacizi apropiat de cel al laptelui matern. Este hipoalergenic şi nu are lactoză, fiind alegerea perfectă pentru vegani şi pentru persoanele cu alergii la grâu, gluten, ouă, lactate şi soia.

Profilul fantastic de aminoacizi din Brown Rice Protein asigură o alternativă la proteinele din zer şi soia întrucât furnizează aminoacizii necesari corpului pentru a construi şi repara ţesutul muscular slab. Cu peste 24 g de proteine într-o servire, Brown Rice Protein este o sursă excelentă de proteine cu un conţinut sănătos de fibre şi aport minim de grăsimi şi colesterol.

Ingrediente

Acest produs conţine 100% Concentrat de orez brun.

Utilizare recomandată

Adăugaţi 150-250 ml de apă sau lapte în blender (cocteilul va fi mai gros cu cât adăugăm mai puţin lichid). Apoi adăugaţi mai puţin de 1 cupă mare MP (30 g), agitaţi şi consumaţi. Utilizaţi de 2-3 ori pe zi sau după cum este necesar.

Informatii nutritionale

Scrieti o recenzie

Proteine din OREZ - 1 Kg

Proteine din OREZ - 1 Kg

Scrieti o recenzie

20 alte produse in aceeasi categorie: