Oferta Impact Whey Protein - Mostra 25g Afișați mai mare

Impact Whey Protein - Mostra 25g

Nou

Oferta speciala limitata! Expira in:
5,60 lei
7,00 lei
-20%

Prezentare produs:

Gasirea unei arome preferate de pudra proteica poate fi extrem de dificila atunci cand te confrunti cu o varietate de gusturi ispititoare! Totusi, nu este cazul sa intrati in panica, ci mai degraba sa spuneti un calduros bun venit acestor mostre de Impact Whey Protein (IWP) cu arome diferite!

Cea mai convenabilă proteină din zer din Europa!* Impact Whey Protein® este produsă exclusiv din concentrat din zer de cea mai înaltă calitate, oferind un conținut de protein de 82%. Acest produs a depășit toate recordurile de vânzări, datorită raportului excepțional calitate-preț și gustului deosebit. Vă garantăm* că nu veți găsi nicăieri în Europa o proteină cu aceeași calitate, la prețurile oferite de noi!

Impact Whey Protein® este o sursă bogată de concentrat proteic din zer obținut din brânză dulce vegetală, furnizată direct de cei mai renumiți producători de proteine din zer la nivel mondial.

Având cea mai ridicată Valoare Biologică (BV) dintre toate proteinele cunoscute, concentratul proteic din zer conține niveluri ridicate de Aminoacizi esențiali și neesențiali.

Procesul de fabricare utilizează o combinație unică de tehnologie de filtrare prin membrane și uscare și presare la temperaturi scăzute. Acest process asigură separarea și concentrarea delicată a proteinei, asigurând menținerea funcțiilor sale naturale și valorile nutriționale ridicate, pentru a oferi un concentrat proteic din zer de cea mai înaltă calitate.

Impact Whey Protein® oferă peste 82 g de proteine per 100 g (masă uscată), are un conținut redus de grăsimi și lactoză și este bogată în calciu. Această proteină este o sursă excelentă de aminoacizi esențiali și conține una dintre cele mai mari proporții de aminoacizi cu catenă ramificată disponibili în proteinele naturale.

Trasabilitatea este o component esențială a procesului de monitorizare iar pentru a sprijini acest proces, colaborăm direct cu cei mai renumiți producători de zer la nivel mondial, pentru a ne asigura că deținem informații complete și avem încredere în procesul de producție al proteinelor noastre din zer.

Fracțiile proteice sunt: 44% Beta-lactoglobulină, 17% Alfa-lactalbumină, 1,5% Albumină serică bovină, 8% Imunoglobulină G, 0,5% Lactoferină, 26% Glicomacropeptide

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

BENEFICII CHEIE

  • Cea mai populară proteină a noastră
  • Peste 80% conținut de proteine per servire
  • Profil de aminoacizi excelent
  • Proteina cu cea mai înaltă valoare biologică
  • Ideală pentru construirea și regenerarea țesuturilor
  • Gust grozav și mixabilitate deosebită

INFORMATII NUTRITIONALE

Informatiile nutritionale sunt pentru versiunea nearomata a produsului iar cand alegi o aroma alternativa, acestea pot sa difere cu pana la 15%

Scrieti o recenzie

Impact Whey Protein - Mostra 25g

Impact Whey Protein - Mostra 25g

Scrieti o recenzie

20 alte produse in aceeasi categorie: