Oferta Impact Native Whey - Ciocolata Fina 2.5 Kg Afișați mai mare

Impact Native Whey 95% 2.5 Kg

MYPROTEIN

NATIVWHEY95

Nou

Momentan indisponibil


Oferta speciala limitata!
185,00 lei
370,00 lei
-50%

Prezentare produs

Impact Native Whey este un izolat de proteine din zer de calitate premium obținute direct din lapte, care asigură un conținut de proteine masiv de 95%.

Procesul de fabricație unic al zerului nativ implică extragerea proteinelor direct din lapte smântânit, folosind tehnologii cu membrană, la temperatură scăzută (microfiltrare și ultrafiltrare). Acest proces asigură o proteină din zer mai bioactivă permițând organismului tău să folosească mai bine fracțiuni proteice de construcție musculară. Procesul la temperatură scăzută elimină cazeina și grăsimea lăsând cea mai pură, activă biologic proteină din zer.

Zerul nativ are, de asemenea, un profil aminoacid mult mai impresionant decât al zerului derivat din brânză. În special, zerul nativ conține un nivel considerabil mai ridicat de Leucină și Cistină. Leucina a fost votată ca fiind cel mai important aminoacid pentru dezvoltarea țesuturilor și pentru reparații (sinteză musculară), în timp ce Cistina este esențială pentru generarea Glutationului, cel mai eficient antioxidant al organismului pentru sprijinirea sistemului imunitar. În total, zerul nativ oferă potențialul pentru dezvoltarea țesuturilor și reparația lor mult superioară.

Procesul de fabricație al zerul nativ este complet lipsit de enzime. Și, datorită faptului că acesta provine direct din lapte smântânit, oferă un gust mult mai curat și mai neutru.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Ingrediente:

Izolat proteic nativ din zer*, Lactază, Emulsificator (Lecitină din floarea-soarelui). *Din lapte

Utilizare recomandată

Adăugați 150-250 ml de apă sau lapte în blender (amestecul va fi mai gros cu cât adăugaţi mai puţin lichid). Apoi adaugați 1 cupă mare MP (25 g), agitaţi şi consumaţi. Utilizaţi de 2-3 ori pe zi sau conform nevoilor.

BENEFICII CHEIE

  • 95% conținut proteic
  • Profil aminoacid superior
  • Provenind direct din lapte
  • Fracțiuni proteice native
  • Bio-disponibilitate crescută
  • are un conținut mic de carbohidrați și grăsimi
  • se absoarbe și se digerează repede și eficient
  • conține un raport mare de aminoacizi BCAA cu lanțuri ramificate
  • este fabricat prin metoda friendly, fără a utiliza substanțe chimice
  • nu conține zahăr, grăsimi trans sau lactoză

Informatiile nutritionale sunt pentru versiunea nearomata a produsului iar cand alegi o aroma alternativa, acestea pot sa difere

Scrieti o recenzie

Impact Native Whey 95% 2.5 Kg

Impact Native Whey 95% 2.5 Kg

Scrieti o recenzie

20 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: