Oferta Cazeinat de Calciu - Ciocolata 2.5 Kg Afișați mai mare

Cazeinat de Calciu - Ciocolata 2.5 Kg

MYPROTEIN

CAZEINACALCIU

Nou

Momentan indisponibil


255,00 lei

Prezentare Cazeinat de Calciu

Cu un conținut ridicat de proteine și redus de grăsimi, Cazeinatul de Calciu este un ingredient important în formularea dietelor, băuturilor sportive, suplimentelor nutritive și batoanelor proteice. Produs din lapte degresat proaspăt, Cazeinatul de Calciu este o proteină din lapte cu un conținut redus de sodiu.

Acesta conține niveluri extrem de ridicate de aminoacizi comparativ cu izolatul de zer sau soia, putând ajuta de asemenea la îmbunătățirea digestibilității altor proteine, prin prelungirea duratei de reținere a acestora în tractul intestinal.

Cazeinatul de Calciu este o proteină care poate fi utilizată cu succes ca supliment chiar înainte de culcare sau în cazul în care nu serviți nicio masă cu valoare proteică ridicată în timpul zilei, sinteza proteinei fiind considerabil mai lentă în comparație cu cel al majorității proteinelor. Dozajul recomandat pentru obținerea acestui efect este de cel puțin 30 de grame de Cazeinat de Calciu per servire. În acest fel, se obține un procentaj ridicat de proteine. Cazeinatul de Calciu poate fi utilizat cu ușurință în scopul obținerii necesarului zilnic de proteine.

Dacă doriți o proteină cu digerare lentă (de exemplu înainte de culcare), vă recomandăm Cazeinatul de Calciu

În momentul amestecării Cazeinatul de Calciu poate forma un coloid stabil sub formă de nor, însă în general o suspensie omogenă. De asemenea, puteți observa o cantitate mai mare de spumă comparativ cu celelalte pudre proteice. Nu trebuie să vă îngrijorați, aceasta este rezultatul proprietăților fizice ale produsului. De asemenea, aroma produsului poate fi diferită de cea a altor pudre proteice, Cazeinatul de calciu având o prezență mai groasă dar mai granulată la nivelul boltei palatine, cu un vârf relativ plat al intensității gustului.

Diferențele de aromă și vâscozitate nu vor afecta profilul nutrițional al produsului și calitatea acestuia ca proteină cu absorbție lentă.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Ingrediente

Cazeinat de Calciu*, Pudră de Cacao (doar arome de ciocolată), Arome (doar variante aromate), Emulsificator (Lecitină de soia), Îndulcitor (Sucraloză® [doar variante aromate]), Coloranți (Roșu sfeclă [doar aromă de căpșuni]). *din Lapte.

Utilizare recomandată

Adăugați 400 ml de apă sau lapte în shakerul nostru (cu cât adăugați mai puțin lichid cu atât mai gros va fi shake-ul). Apoi, adăugați o lingură mare MP cu vârf (30 g), agitați și consumați. Pentru rezultate optime, se recomandă utilizarea înainte de culcare sau de 2-3 ori pe zi, după caz.

BENEFICII CHEIE

  • Sursă importantă de proteine cu absorbție lentă
  • Conținut ridicat de proteine și redus de grăsimi
  • Produs din lapte degresat proaspăt
  • ideală între mese sau la culcare

Informatii nutritionale

Aceste informații nutriționale sunt pentru varianta fără arome. Dacă alegeți o versiune aromată, conținutul de proteine este redus cu aproximativ 3% 

Scrieti o recenzie

Cazeinat de Calciu - Ciocolata 2.5 Kg

Cazeinat de Calciu - Ciocolata 2.5 Kg

Scrieti o recenzie

20 alte produse in aceeasi categorie: