Oferta Albus de Ou - 2.5 Kg - Unflavored Afișați mai mare

100 % Albus de Ou - 2.5 Kg - Unflavored

MYPROTEIN

ALBUSOU

Nou

Momentan indisponibil


Oferta speciala limitata!
154,00 lei
220,00 lei
-30%

Prezentare 

Ouăle sunt o sursă bogată de proteine de calitate, cu toate acestea multă lume este îngrijorată de grăsimea și colesterolul conținute de gălbenuș. Pudra din Albuș de Ou este o modalitate convenabilă de a vă crește aportul de proteine, fără bătaia de cap pe care o presupune separarea gălbenușului de albuș.

Fiecare 3,1 grame de Pudră din Albuș de Ou reprezintă echivalentul consumării unui ou de dimensiune medie.

Pudra noastră din Albuș de Ou este o proteină dispersibilă uscată din ou, produsă direct din albușuri de ou și are un profil nutrițional și aminoacidic excelent, cu un conținut de peste 80% de proteine.

Cu toate că proteina din zer este cea mai biologică formă de proteină disponibilă iar cazeina cea cu cea mai lentă absorbție, ambele au și dezavantaje.

Proteina din zer este absorbită extrem de repede, fiind ideală pentru post-antrenament, însă nu pentru alte momente ale zilei, deoarece după aproximativ 2 ore, veți rămâne fără proteine.

Cazeina pe de altă parte este absorbită foarte lent, fiind soluția perfectă pentru orice alt moment al zilei. Corect? Greșit. Ei bine, nu în totalitate, fiind extrem de utilă însă nu foarte biologică, astfel că aceasta nu este absorbită în totalitate.

Pudra din Albuș de Ou este soluția, compromisul perfect; o proteină care nu acționează prea rapid, dar nici prea lent, fiind foarte bine absorbită.

Aceasta este absorbită de-a lungul a 3-4 ore, având efecte deosebite. O puteți utiliza individual sau într-un amestec de Pudră din Albuș de Ou, Proteină din Zer și Cazeină, pentru a beneficia de beneficiile multiple ale tuturor celor 3 proteine.

Profilul de aminoacizi se regăsește în partea de jos a paginii, în secțiunea 'Certificate'.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Ingrediente

Acest produs conține 100% Pudră din Albuș de Ou, fără alte adaosuri.

Utilizare recomandată

Proteina contribuie la cresterea si mentinerea masei musculare, pentru a beneficia de avantajele acestui produs noi recomandam sa adaugati 1 cupa mare (30g) la 150-250ml apa sau lapte intr-un shaker Myprotein cu 30 de minute inainte si/sau dupa antrenament. Alternativ consumati in orice moment al zilei pentru cresterea aportului zilnic de proteine.

Beneficii cheie

  • Sursă excelentă de proteine cu conținut redus de grăsimi
  • Profil nutrițional și aminoacidic extraordinar
  • Peste 80% proteine per servire

Informatii Nutritionale

Scrieti o recenzie

100 % Albus de Ou - 2.5 Kg - Unflavored

100 % Albus de Ou - 2.5 Kg - Unflavored

Scrieti o recenzie

20 alte produse in aceeasi categorie: