Oferta Pudra OU Intreg - 2 Kg Afișați mai mare

Pudra OU Intreg - 2 Kg

MYPROTEIN

OUINTREG

Nou

Momentan indisponibil


Oferta speciala limitata!
105,00 lei
150,00 lei
-30%

Prezentare produs

Ouăle sunt o sursă bogată de proteine de calitate, iar Pudra integrală de ou constituie o modalitate excelentă, convenabilă de a consuma ouă zilnic.

Pudra integrală de ou de la Myprotein este un praf fin obţinut prin pulverizare, neinstant, de culoare galbenă, produs din ouă de găină pasteurizate. Are un uşor gust şi miros de ou şi se mixează cu un blender.

Nu vă faceţi griji în legătură cu colesterolul atunci când consumaţi ouă integral! Studiile au arătat că în timp ce galbenuşul de ou creşte nivelul de colesterol bun, acesta abia reuşeşte să crească colesterolul total (<4%).

Pudra integrală de ou este un produs alimentar excelent pentru a fi consumat cel puţin o dată pe zi dacă doriţi creşterea masei musculare.

Ingrediente

Acest produs conţine 100% pudră de ou. fără alte adaosuri.

Utilizare recomandată

Proteina contribuie la creșterea & menținerea masei musculare, deci pentru a putea obține toate beneficiile acestui produs recomandăm să adăugați 3/4 dintr-o măsură mare (30g) la 150-250 ml de apă sau lapte într-un shaker Myprotein cu 30 de minute înainte și/sau după antrenament. De asemenea, poate fi consumat în orice alt moment al zile pentru a crește aportul proteic zilnic.

Beneficii cheie

  • Sursă excelentă de proteine cu conținut redus de grăsimi
  • Profil nutrițional și aminoacidic extraordinar
  • Peste 45% proteine per 100g

Informatii Nutritionale

Scrieti o recenzie

Pudra OU Intreg - 2 Kg

Pudra OU Intreg - 2 Kg

Scrieti o recenzie

20 alte produse in aceeasi categorie: