Oferta Impact Whey Isolate - Unflavored Afișați mai mare

Impact Whey Isolate CFM

1 Recenzii

MYPROTEIN

Nou

Momentan indisponibil


Oferta speciala limitata!
360,00 lei
629,00 lei
-269,00 lei

De ce am proiectat Impact Whey Isolate®?

Impact Whey Isolate® este o sursă foarte bogată de proteine din zer derivate din brânză dulce vegetală, provenită de la cei mai buni producători de proteine din zer din lume.

Whey Protein Isolate (WPI) este cea mai avansată formă de proteine din zer, cu un conţinut de peste 90% proteine şi foarte sărac în grăsimi şi lactoză. Având cea mai ridicată valoare biologică (BV) dintre toate proteinele cunoscute, izolatul de proteine din zer are un conţinut bogat de aminoacizi esenţiali şi neesenţiali.

Daca sunteti in cautarea unei proteine din zer (CFM) pentru culturism si masa musculara de calitate va anuntam ca ati gasit-o.

Clasificat Clasa A Labdoor!

Clasificat Clasa A de laboratorul independent Labdoor AICI pentru calitate si cost, Impact Whey Protein este certificat oficial ca fiind una dintre cele mai bune proteine pentru masa musculara.

Cum am proiectat Impact Whey Protein?

În procesul de producţie al Impact Whey Isolate® folosim tehnica de filtrare prin membrane, un proces delicat, în care se utilizează filtre pentru separarea proteinei de grăsime, colesterol şi lactoză pe baza volumului molecular şi a greutăţii.

Impact Whey Isolate este produs prin metoda de microfiltrare (Cross Flow Microfiltered Whey Isolate) care asigură un conținut înalt de proteine 90% și este considerat cel mai mai calitativ izolat proteic - cea mai pură formă de proteine din zer. Procesul are loc la temperatură și presiune joasă și un pH normal, menținându-se astfel calitățile biologice ale proteinelor și peptidelor. Acest proces tehnic este foarte dificil, în timpul acestuia se utilizează filtre ceramice care îndepărtează grăsimile, lactoză și substanțele nedorite. Proteine astfel nu intră în contact cu substanțele chimice, și prin urmare, rămân intacte în forma sa inițială, au un conținut mai mare de calciu și mai puțin sodiu în comparație cu izolatul din zer produs prin schimb de ioni (Ion-exchange Whey Isolate). Conține de asemenea și fracțiuni proteice - glicomacropeptide care sunt importante pentru sistemul imunitar și activitatea biologică a anumitor proteine.

Care sunt beneficiile cheie?

Impact Whey Isolate® asigură peste 90 g de proteine la 100 g de materie uscată, are un conţinut redus de grăsimi şi lactoză şi este bogat în calciu. Metodele noastre de producţie ajută la conservarea activităţii biologice a proteinelor din lapte, astfel că toate componentele care stimulează sistemul imunitar rămân intacte.

Trasabilitatea este o parte cheie a procesului nostru de monitorizare a calității și pentru a ajuta acest proces lucrăm direct cu cei mai importanți producători de zer din lume pentru a ne asigura că avem cunoștințe complete și încredere în procesul de producție a proteinei noastre din zer.

Fracțiunile proteice sunt: 47% beta lactoglobulină, 17% alpha lactalbumină, 1.5% albumină serică bovină, 2% imunoglobulină G, 0.5% lactoferină, 27% glicomacropeptidă.

Cand ar trebui sa consum Impact Whey Protein?

Adăugaţi 150-250 ml (350-400 ml pentru Coacăze negre, Măr şi Zmeură şi Portocale şi Fructul pasiunii) de apă sau lapte în blender (cocteilul va fi mai gros cu cât adăugaţi mai puţin lichid). Apoi, adăugaţi 1 cupă mare MP (25 g), agitaţi şi consumaţi. Folosiţi de 2-3 ori pe zi sau după cum este necesar.

1 x cupa de plastic (mare) cuprinde 25 g. (cupa nu este inclusă)

Beneficii cheie

 • Izolat calitativ din proteine din zer
 • Raport calitate-pret exceptional
 • 23g proteine per servire
 • 90% conţinut de proteina din zer
 • Are un conținut ridicat de glutamină
 • Are un conținut mic de carbohidrați și grăsimi
 • Sărac în carbohidraţi şi grăsimi
 • Nu conține zahăr, grăsimi trans și lactoză
 • Promovează factorul de creștere IGF-1
 • Se absoarbe și se digerează repede și eficient
 • Ideal pentru construcţia masei musculare de calitate
 • Potrivit pentru persoanele cu intoleranță la lactoză
 • Este fabricat prin metoda friendly, fără a utiliza substanțe chimice
 • Conține un raport mare de aminoacizi BCAA cu lanțuri ramificate
 • Permite recuperarea mai rapidă și îmbunătățește echilibrul azotului
 • Cea mai amre valoare biologică (BV) dintre toate proteinele cunoscute
 • Proteina din zer izolata ideala pentru culturism si pentru cresterea masei musculare
 • Conține lactoferină, care are efecte imune antivirale, antimicrobiene și anticancerigene

Informatii nutritionale:

Whey Isolat.gif

Informatiile nutritionale sunt bazate pe varianta nearomata iar cand alegi o aroma alternativa, acestea pot varia .

Pentru cele mai bune rezultate, incearca impreuna cu :

 CREATINA MONOHIDRAT OVAZ INSTANT L-GLUTAMINA ALPHA MEN BCAA 4.1.1 MYPRE AAKG UNT ARAHIDE CITRULINA MALAT BETA ALANINA L-ORNITINA

Victor 2018-02-15

90% Proteina

Izolat proteic de calitate, singura problema nu am mai gasit pe stoc pentru inca o comanda :(

  Scrie-ti recenzia !

  Scrieti o recenzie

  Impact Whey Isolate CFM

  Impact Whey Isolate CFM

  Scrieti o recenzie

  20 alte produse in aceeasi categorie:

  Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: