Oferta Izolatul Proteic din Soia 2.5Kg - Unflavored Afișați mai mare

Izolatul Proteic din Soia 1Kg - Ciocolata

MYPROTEIN

IZOLATSOIA

Nou

Momentan indisponibil


Oferta speciala limitata!
74,25 lei
99,00 lei
-25%

Prezentare generală

Izolatul Proteic din Soia oferă cel mai ridicat conținut de proteine dintre toate pudrele proteice din soia. Izolatul nostru Proteic din Soia conține 100% boabe de soia nemodificate genetic, degresate printr-un proces strict, care elimină aproape în totalitate orice conținut de grăsimi și carbohidrați. Produsul rezultat oferă un conținut de proteine de peste 90%, cu un nivel minim de grăsimi și carbohidrați și fără lactoză.

Izolatul Proteic din Soia este alegerea ideală pentru vegetarieni, vegani și cei cu cerințe dietetice special, precum intoleranța la lactoză. Izolatul Proteic din Soia este în mod nejust etichetat ca fiind inferior altor proteine precum Proteina din Zer, fiind de fapt o sursă de proteine completă, aceasta ocupând un loc important alături de alte surse de protein, precum Zerul și Laptele. Rata sa moderată de digerare îl face să fie un accesoriu excelent pentru Proteina din Zer

Izolatul Proteic din Soia NU afectează producerea de estrogen, așa cum este sugerat de o serie de mituri nefondate. În contextul unor studii care aveau ca subiect acest aspect, nu a fost raportată nicio diferență între cei care folosesc Proteine din Soia și cei care nu le folosesc.

Izolatul Proteic din Soia este proteina vegetală cea mai asemănătoare proteinelor din carne și oferă un profil excelent de aminoacizi.

Izolatul Proteic din Soia are o aromă neutră, comparativ cu alte produse din soia, NU CONȚINE Lactoză și Gluten și nu este modificat genetic.

Utilizare recomandata:

Adăugați 250-350 ml de apă sau lapte în shakerul nostru (cu cât adăugați mai puțin lichid cu atât mai gros va fi shake-ul). Apoi, adăugați o lingură MP mare cu vârf (30 g), agitate și consumați. Utilizați de 2-3 ori pe zi sau după caz.

1 x lingură de plastic MP rasă (mare) cântărește 28 g.

Beneficii cheie:

  • Bogată în aminoacizi
  • Poate reduce riscul de afecțiuni cardiace și reduce colesterolul
  • Considerată ca fiind o proteină completa

Informatii nutritionale:

SOIA.gif

Scrieti o recenzie

Izolatul Proteic din Soia 1Kg - Ciocolata

Izolatul Proteic din Soia 1Kg - Ciocolata

Scrieti o recenzie

20 alte produse in aceeasi categorie: