Oferta DMAE - 100g Afișați mai mare

DMAE - 100g

MYPROTEIN

DMAE100G

Nou

Momentan indisponibil


50,00 lei

Prezentare produs

DMAE provine din surse naturale şi se poate găsi în cantităţi mici în diverşi peşti graşi cum sunt sardinele. Acesta conţine două ingrediente active, 2-dimetilaminoetanol şi dimetiletanolamină. Aceste ingrediente sunt precursori naturali ai substanţei Colină, care este un component important al neurotransmiţătorilor şi este vital pentru funcţionarea normală a nervilor cranieni şi din întregul corp. Din acest motiv, suplimentul a fost utilizat de numeroşi atleţi în evenimentele de anduranţă aşa cum sunt alergarea, fotbalul şi ciclismul, astfel încât să poată fi capabili de a-şi menţine un nivel ridicat de concentrare pe o perioadă lungă de timp.

De la atleţi de anduranţă, care doreau să îşi menţină concentrarea pe parcursul unui eveniment de lungă durată, la persoane cu deficit de atenţie (ADHD) şi Alzheimer, DMAE este un produs puternic şi eficient care a avut rezultate impresionante în numeroase alte afecţiune clinice.

Este acest produs pentru mine?

Testele clinice au arătat că, în cantităţi mari, Colina poate avea numeroase efecte pozitive asupra minţii şi corpului. Concentrare mărită, abilitatea de a se focusa pe un anumit lucru şi o mai bună capacitate de reţinere a informaţiei au fost toate legate de creşterea nivelului de Colină. În SUA, DMAE este deseori folosită ca bază în tratarea ADHD, cu rezultate benefice în multe cazuri.

În ultimii ani, doctorii au început să examineze efectele DMAE asupra unor afecţiuni precum boala Alzheimer. Ca şi în cazul ADHD, s-a demonstrat că o creştere a nivelului de colină produsă de DMAE are rezultate pozitive în atenuarea celor mai rele efecte ale acestei afecţiuni.

Recent, DMAE a fost folosită în numeroase alte produse, inclusiv în tratamente antirid. Datorită efectelor pozitive asupra nervilor, multe persoane au început să adauge DMAE cremelor pentru ten, pretinzând că s-a produs o îmbunătăţire asupra tonusului pielii şi efectului de catifelare, deşi nu există încă teste clinice care să demonstreze asta.

Beneficii cheie

  • Poate ajuta în producerea de colină
  • Pentru focus şi concentrare
  • Pentru antrenamente mai intense

Ingrediente

L-DMAE Bitartrat (100%)

Utilizare recomandată

Ca supliment nutritiv recomandăm consumul a 185 mg - 350 mg, de 1 - 2 ori pe zi.

Adăugaţi aproximativ 1 minicupă MP (185 mg) cantităţii preferate de apă sau suc de fructe şi consumaţi imediat.

1 x cupă de plastic MP (mini) cuprinde 230 mg (0,23g).

dmae-pudra.png

Scrieti o recenzie

DMAE - 100g

DMAE - 100g

Scrieti o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie: