Oferta Acid D Aspartic - 250g Afișați mai mare

Acid D Aspartic - 250g

MYPROTEIN

ASPARTIC250

Nou

Momentan indisponibil


140,00 lei

Prezentare Produs:

Acidul D Aspartic este un aminoacid format în principal în glanda pituitară, hipotalamus şi testicule. Acesta joacă un rol important în producerea de compuşi asociaţi cu libido-ul, creşterea ţesuturilor.

Acidul D Aspartic stimulează producţia de molecule semnal care la rândul lor stimulează activitatea în testicule şi glada pituitară. Din punctul de vedere al unui atlet, acest lucru permite corpului să producă compuşi care ajută în creşterea masei musculare slabe, a forţei, puterii şi energiei.

În cadrul unui studiu făcut pe un grup de bărbaţi (între 27-37 ani) li s-a administrat acestora o doză zilnică de 3,12 grame de Acid D aspartic timp de 12 zile consecutiv. Nivelul de creştere la subiecţii care au primit suplimentul a crescut cu 33% după 12 zile. Rezultatele acestui studiu au mari implicaţii pentru cei care doresc să îşi îmbunătăţească potenţialul atletic şi aspectul fizic în zonele unde există ţesuturi moi.

Utilizare recomandată:

Adauga cantitatea ta preferata de apa sau suc de fructe in shakerul nostru. Apoi adauga 3.5g, amesteca si consuma. A se folosi o data pe zi. Dupa 12 zile consecutive de consum va recomandam sa luati 1 saptamana pauza pana sa repetati ciclul.

Nota: Va sfatuim ca toate portiile sa fie masurate folosind un cantar precis. Desi facem tot posibilul sa va oferim o metoda precisa de masurare prin cupele Myprotein, acestea doar aproximeaza si nu sunt un substitut pentru un dispozitiv de masurare standardizat.

Nu depasiti doza zilnica recomandata. Acest produs este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si un stil de viata sanatos. Pastrati intr-un loc racoros si uscat, departe de copii mici.

Ingrediente:

Acest produs conţine 100% Acid D Aspartic

Beneficii cheie

  • Ajută în creşterea masei musculare
  • Susţine producţia compuşilor de creştere
  • Poate îmbunătăţi creşterea masei musculare slabe, a energiei şi forţei
Aspartic Acid.gif

Scrieti o recenzie

Acid D Aspartic - 250g

Acid D Aspartic - 250g

Scrieti o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie: