Oferta Tribulus Pro 90 Capsule Afișați mai mare

Tribulus (95% Saponina)

1 Recenzii

MYPROTEIN

Nou

Oferta speciala limitata!
52,50 lei
70,00 lei
-25%

Noul Tribulus

Avem plăcerea să vă prezentăm cel mai puternic extract de Tribulus Terrestris disponibil pe piață în momentul de față, cu un conținut masiv de 95% Saponină (ingredientul activ din Tribulus). De asemenea, am crescut cantitatea de Tribulus per capsulă la 300 mg!

Beneficiile suplimentului Tribulus

Tribulus terrestris a fost utilizat timp de multe secole în Grecia Antică, India și Africa pentru stimularea fertilității și rejuvenarea organismului. Cu toate acestea, abia pe la jumătatea anilor ’80 o echipă de cercetători bulgari a descoperit că acesta poate stimula creșterea producerii compușilor de creștere, prin stimularea nivelului de hormoni luteinizanți (LH) din sânge.

Pentru cine este destinat?

Tribulus Terrestis este destinat pentru sportivii care nesită creșterea masei musculare și îmbunătățirea activitații sexuale. Din această cauză este apreciat de către sportivii profesioniști și de fitness, produsul de semenea este potrivit pentru toate tipurile de sport fizic solicitant.

Este potrivit pentru persoanele care fac antrenament pentru a crește puterea și pentru a promova cresterea masei musculare. Tribulus terrestris este un stimulent  puternic pentru îmbunătățirea performanței fizice, cresterea fortei, rezistentei, pentru recuperarea musculară, dar, și pentru activitatea sexuală.

Restul e istorie. Tribulus este utilizat de unii dintre cei mai renumiți atleți din lume, fiind totodată recomandat și pentru neprofesioniști.

Utilizare recomandată:

Ca supliment alimentar, recomandăm consumarea unei capsule, de 1 până la 3 ori pe zi, după caz. Se recomandă administrarea înainte de masă.

Beneficii cheie:

 • Poate ajuta la îmbunătățirea nivelurilor compușilor de creștere
 • Promovează recuperaea organismului,
 • Stimulează creșterea masei musculare,
 • Promovează creșterea rezistenței și puterii,
 • Promovează creșterea performanțelor fizice,
 • Imbunătățește activitatea sexuală și libidoul,
 • Cel mai puternic extract disponibiL
 • Promovează spermatogeneza
 • Influențează pozitiv sistemului imunitar

Informații nutriționale:

tribulus.gif

Cojocaru Alin 2017-12-28

Un produs foarte bun

Un produs foarte bun, are o concentratie mare de Saponina, capsulele sunt mici si usor de inghitit. Pret bun, calitate foarte buna. Thank you eproteina.ro

  Scrie-ti recenzia !

  Scrieti o recenzie

  Tribulus (95% Saponina)

  Tribulus (95% Saponina)

  Scrieti o recenzie

  5 alte produse in aceeasi categorie:

  Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: