Oferta Citratul de Magneziu - 250g Afișați mai mare

Citratul de Magneziu - 250g

MYPROTEIN

MAGNEZIU

Nou

Momentan indisponibil


Oferta speciala limitata!
42,00 lei
70,00 lei
-40%

Prezentare produs

Magneziul este un mineral cu importanţă crucială în producerea energiei, contractarea muşchilor, transmiterea impulsurilor nervoase şi mineralizarea oaselor. Magneziul poate fi găsit în diverse produse comestibile, dar în cantităţi mai mari în legume cu frunze verzi cum este spanacul, nucile şi cerealele.

Magneziul îndeplineşte mai multe funcţii importante pentru corpul uman inclusiv transformarea mâncării ingerate în energie şi asigurarea funcţionării corecte a sistemului endocrin pentru a avea oase sănătoase. Magneziul este necesar ca şi factor de sinteză în 300 de sisteme enzimatice. Printre sistemele catalizate prin intermediul acestor enzime sunt acizii graşi de sinteză, sinteza proteinelor şi metabolizarea glucozei.

Din perspectiva unui atlet, pentru a avea energie, este necesară metabolizarea carbohidraţilor , a proteinelor şi grăsimilor. În activitatea enzimatică, magneziul are rolul de a transmite impulsuri nervoase şi contracţii ale miofribrilelor. Astfel, magneziul poate juca un rol important în producerea energiei atât pentru exerciţii anaerobice cât şi pentru cele aerobice.

Citratul de magneziu este o formă bio de foarte bună calitate a Magneziului cu un grad mare de absorbţie în corp. Produsul nostru Citrat de Magneziu este strandardizat la aproximativ 15% conţinut de magneziu.

Utilizare recomandata:

Ca supliment alimentar, recomandăm consumarea a 2.5g de Magneziu Citrat (oferă aproximativ 400 mg de Magneziu), zilnic. Recomandăm consumarea cu cantitatea preferată de apă sau suc de fructe.

1 x lingură de plastic MP (mică) cântărește 2.5g.

Atenţionări: Citratul de Magneziu poate avea efecte laxative, în consecinţă verificaţi recomandările noastre de administrare. Dacă apar astfel de simptome vă recomandăm să reduceţi doza.

Beneficii cheie:

  • Stimulează producția de energie
  • Promovează sănătatea oaselor
  • Una dintre cele mai bio-disponibile surse de magneziu

Informatii nutritionale:

CITRAT MAGNEZIU.gif

Scrieti o recenzie

Citratul de Magneziu - 250g

Citratul de Magneziu - 250g

Scrieti o recenzie

25 alte produse in aceeasi categorie: